2011. október 29., szombat

Varga Gergely: Medgyessy - Jelenlegi ára: 1 520 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! MedgyessyA könyv listaára: 1901 Ft. Leírás:
Október elején, a parlamenti ciklusnak alig túl a félidején új miniszterelnöke lett hazánknak. Az események viharos gyorsaságú alakulását az egész ország nyomon követhette a médiából, ám csak kevesen láthattak a kulisszák mögé. Ennek bemutatására tesznek kísérletet a Magyar Hírlap munkatársai, akik kötetüket - in medias res - a sokat sejtető Végjáték című fejezettel indítják. Ebben augusztus 15-től naponként követhetjük végig a napi politika történéseit, a volt miniszterelnöknek a kisebbik koalíciós párttal, majd az MSZP-vel való konfrontálódását. Ezt követően Medgyessy szakmai és politikai karrierjéről, majd a 2002-es választásokról, jelölése körülményeiről, programjáról és a koalíciós tárgyalások menetéről szerezhetünk ismereteket. Áttekinthetjük az MSZP-SZDSZ koalíció eddigi két évét, a kormányalakítástól a D-209-es ügyön, az üdülési botrányokon, a gazdasági nehézségeken és a személyi problémákon át az uniós választási vereségig. Ezzel érünk vissza a kötet első fejezetének témájához. A Bukás című összefoglaló részben megismerhetjük a lemondás körülményeit, egy töretlen karrier végét, a Csillag, Kuncze, Fodor, Kovács, Hiller, Kiss, Gyurcsány neveivel fémjelezhető politikai-hatalmi harc eseményeit, s talán arra is fény derül, hogyan lett egy bukott sportminiszterből néhány nap leforgása alatt miniszterelnök-jelölt. A Medgyessy Péter pályafutásának kronológiájával, valamint színes és fekete-fehér képek jegyzékével záródó kötet beszerzése általános gyűjtőkörű könyvtárak részére ajánlható. ISBN: 963-86629-5-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 520 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 21:13
. Varga Gergely: Medgyessy - Jelenlegi ára: 1 520 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése