2011. október 27., csütörtök

Kövek a zsebben 2 jegy nov 20, bal 1.sor - Jelenlegi ára: 6 800 Ft


Eladó 2 db jegy a
Kövek a zsebben c. előadásra.
(a link alatt a szereposztás és a tartalom)
időpont: november 20. vasárnap 19. 30h
helyszín: Thália Színház, Új Stúdió, VI. Nagymező u. 22-24
székek: földszint bal 1. sor 3-4
Tudnivalók az átvételről és egyebekről:
Az ár a 2 jegyre együtt értendő. (még akkor is, ha a terméklapon 1 darabnak látszik)
Budapesten személyesen átvehető:
- este: metróvonal: M1, M2 bárhol, M3: Újpest-Ferenc krt között; "4/6" villamos Moszkva-Blaha, "1" villamos KIKA-Bécsi út
- napközben a Mammut környékén bármikor jó nekem)
- reggel: Árpád híd pesti hídfő 7. 30-9. 30
vagy ajánlott postával küldöm a vásárló költségére (+315 Ft).
Fizethetsz készpénzzel, banki átutalással és 2011-es hideg/meleg étkezési utalvánnyal (ezt még leütés előtt pontosítsuk, mert nem mindegyik kibocsátót tudom hasznosítani)
Ha banki átutalással fizetsz, akkor közleményként CSAK az aukció azonosító számát add meg, de azt mindenképpen, hogy a fizetést hozzá tudjam rendelni valamihez, valakihez.
(a szám megtalálható az aukciós oldal által számodra megküldött azonnali e-mailjében. )
A megadott áraimmal kapcsolatban nem folytatok levelezést (pl. háborgás, méltatlankodás, vádaskodás), néhány esetben viszont lehet alkudni - ha nem válaszolok az ajánlatodra, akkor az nem volt alkuképes.
Hetente több aukciót indítok, néha 1 Ft-ról is, ezért ha gondolod, vegyél fel kedvenc eladódnak, hogy automata levélben értesülj az új aukcióimról és máris licitálhass a jegyekre.
Mivel egy színház (és koncert-)járó nagy létszámú baráti közösség jegy-beszerzője vagyok és magam is hetente nézek meg valamilyen előadást, ezért szinte minden előadásra tudok jegyet szerezni, tehát az aktuális aukcióimon felül nyugodtan jelezhetsz felém Te is az egyik terméklapon (kérdezhetsz is bátran tartalomról)
Szeretném felhívni az aukciós oldal működését nem ismerők figyelmét arra a fontos tényre, hogy NEM kell fix áron megvásárolni a jegyeket, hiszen az általában magasabb. Normál licit is tehető, ez esetben -ha nem jönnek újabb ráígérők- akár kikiáltási áron is elvihető bármi. Minden terméknél két ár van megadva: egy kikiáltási és egy magasabb ár. Ha valaki megadja ezt a magasabb árat, az azon nyomban, rizikó mentesen meg is vette a jegyeket. Normál licitálás esetén azé lesz, aki a legmagasabb árat adja érte. De a legfontosabb: bárki bármikor megadhatja a fix árat egy aukción akár mások licitálása közben is! (Ha kezdő vagy és bizonytalan és további kérdésed is felmerült, kérdezz nyugodtan! )
Köszönöm, hogy végigolvastad, remélem gyakori és elégedett partnerem leszel : )


Jelenlegi ára: 6 800 Ft

Az aukció vége: 2011-11-01 13:18
. Kövek a zsebben 2 jegy nov 20, bal 1.sor - Jelenlegi ára: 6 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése