2011. augusztus 28., vasárnap

Verhaeghen, Paul: Omega minor - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Omega minorA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
Külön kategóriát képeznek a világirodalmon belül azok a művek, amelyek a huszadik század regényei, az elmúlt száz év felkavaró, történelmet, politikát, kultúrát, tudományt - és ezzel párhuzamosan természetesen az egyes emberek életét is - gyökeresen átformáló időszakát megragadni, értelmezni, visszaidézni, ábrázolni igyekvő írások. Ezek közé tartozik Paul Verhaeghen könyve is, amely a második világháborút megelőző évektől ível a közelmúltig, a 90-es évek derekáig, megrázó, részletes és mindenekelőtt hiteles portréját alkotva meg a korabeli (és jelenkori) Németországnak. A több szálon és idősíkon játszódó, összetett történet egyik fő alakja egy fiatal pszichológus doktorandusz, Paul Andermans, aki egy 1995-ös neonácikkal történő utcai összecsapást követően kerül kórházba. Itt ismerkedik meg a másik főhőssel, a holokauszt-túlélő Jozef de Heerrel az idős úr bizalmába fogadja a fiatalembert, és megosztja vele felkavaró emlékeit a haláltáborról, és az onnan való menekülésről. Mindkettejük sorsa összefonódik a harmadik főszereplőével, a Nobel-díjas fizikus Goldfarbéval, aki bár most annak az egyetemnek a tanára, amelynek Paul is a hallgatója, annak idején a Manhattan-projekt keretei között részt vett az atombomba létrehozásában is. Hármójuk összekapcsolódó krónikájának hátterében bontakozik ki vészjóslóan az európai történelem egyik legsötétebb időszaka, majd az abból lassan kivezető, Németország újraegyesítéséig ívelő út. A könyv irodalmi csúcsteljesítmény, a sodró, áradó, szimbolikus utalásokkal, intertextuális brillírozásokkal teli szövegfolyam nem könnyű olvasmány - de feltétlenül érdemes nekivágnia minden művelt olvasónak. ISBN: 978-963-693-338-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 270 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 13:57
. Verhaeghen, Paul: Omega minor - Jelenlegi ára: 3 270 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése