2011. augusztus 29., hétfő

Örömtréning - Jelenlegi ára: 1 500 Ft


Örömtréning
Szerző: dr. Vidovszky Gábor
Kiadó: Pilis-Print Kiadó
Örömre, boldogságra vágyó lények vagyunk mindannyian. Ha a körülményeink akadályoznak ebben, akkor gyakorta neki keseredünk.
Vidovszky Gábor a reménység filozófusa, az örömteremtés pszichológusa, a lelki egészség titkainak pszichiátere. Rávezet minket, hogy nincs elveszett helyzet, segíthetünk magunknak és egymásnak....
A könyv elsősorban azoknak ajánlott, akik tudatosan pozitívabbá akarják formálni alapvető viszonyulásaikat, köznyelven szólva optimistábban szeretnék élni mindennapjaikat. A szerző nem ígér gyökeres változásokat a személyiségben, nem garantálja konfliktusaink azonnali megoldását. A hangsúly az önfejlesztésen van: ha kellőképpen elkötelezettek vagyunk a fejlődés iránt, a szemléletünkben bekövetkezett változásokat képesek vagyunk tudatosan átültetni a mindennapokba, akkor a módszer segítséget jelenthet abban, hogy átformáljuk gondolkodásunkat, ezáltal javuljon általános hangulatunk, növekedjen az önbizalmunk, önértékelésünk és másokhoz való viszonyulásunk is pozitívabbá váljon.
Új ár 2300, -



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-05 18:00
. Örömtréning - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése