2012. március 6., kedd

IPHONE 4 delux védőtok - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

IPHONE 4 4G [16, 32 GB] mobilokhoz elegáns, króm felületekkel díszített védőtok. A kialakítása folytán a kezelőgombok könnyen elérhetőek, a kamerát sem takarja. Anyaga gumi bevonatú műanyag, belül plüss-szerű borítás. Tökéletesen illeszkedik a mobilhoz, Megvédi a karcolásoktól, szennyeződéstől, kisebb ütésektől. Fekete és fehér színben [mielőtt megrendelnéd, kérdezz rá, hogy van-e még az általad kívánt színből].
A termék fix áras, nem kell megvárnod a licit végét!
A termék személyesen a XV. ker. -ben, a Rákos úti SZTK közelében vehető át, posta ajánlva 380. -Ft.
Megkérek minden érdeklődőt, hogy licitálás illetve vásárlás előtt olvassa el a  felhasználó-nevem melletti információs oldalt. Előre is köszönöm, hogy időt szánsz erre ... ezzel mindketten elkerülhetjük az utólagos félreértésekből fakadó esetleges bosszúságokat.
Fontos :
"Az Európai Unió országaira vonatkozó 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében : az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy árú adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. "


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 23:36
. IPHONE 4 delux védőtok - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése